Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Europa-Park

Entreekaartje voor waterpark Europa-Park gaat bijna 40 euro kosten

07-03-2019, 10:15 uur | Reacties

Wie een middagje wil zwemmen in het nieuwe waterpark van Europa-Park, moet straks bijna 40 euro aftikken. Een entreebewijs voor zwemparadijs Rulantica gaat 38,50 euro kosten. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen 35,50 euro om binnen te komen. Dat heeft het Duitse attractiepark bekendgemaakt.

Het gaat om de toegangsprijzen in de online voorverkoop. Bezoekers die ter plekke een kaartje kopen, zijn 4 euro meer kwijt. Hotelgasten betalen dezelfde prijs, al mogen die 's ochtends wel een uur eerder naar binnen. Wie op één dag zowel naar Europa-Park als naar Rulantica wil, moet twee keer betalen. Er komen vooralsnog geen combitickets. Parkeren bij het waterpark kost 6 euro.

ZIE OOK: Entreeprijs Europa-Park voor het eerst boven 50 euro

De entreeprijs van Europa-Park zelf stijgt dit jaar naar 52 euro. Dat is 2,50 euro meer dan in 2018. Het park opent geen grote nieuwe attractie. Wel is het Scandinavische themagedeelte na een grote brand opnieuw opgebouwd.

Hotel
Rulantica, goed voor zeventien waterglijbanen, gaat komend najaar open. In december werd het hoogste punt bereikt. Het aangrenzende hotel Krønasår is al vanaf mei toegankelijk.

ZIE OOK: Europa-Park heropent themagebied minder dan een jaar na enorme brand

Reacties
Bijdrage