Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris kiest voor Armin van Buuren

06-03-2019, 20.20 uur

De Nederlandse dj Armin van Buuren geeft komende zomer een knallend optreden in Disneyland Paris. Hij is één van de grote namen tijdens dancefestival Electroland, dat op 5, 6 en 7 juli plaatsvindt in het Walt Disney Studios Park. Andere bekende artiesten zijn Nicky Romero, Steve Aoki en Fedde Le Grand.

Vanavond werd de volledige line-up van het festival bekend. Op vrijdag 5 juli zijn de Amerikaanse dj Steve Aoki, het Australisch dj-duo NERVO, het Nederlandse house-duo Showtek en de Belgische dj The Magician aanwezig.

Zaterdag 6 juli staan de Zweedse dj Alesso en de Nederlandse dj Nicky Romero op het podium. Ze krijgen gezelschap van B Jones uit Spanje en Engelsman Jax Jones. Op zondag 7 juli wordt het festival afgesloten door onder meer Armin van Buuren en Fedde Le Grand. Dan treden ook de Franse dj Feder en Zuid-Afrikaanse dj Nora En Pure op.

Attracties
Enkele attracties zijn geopend, waaronder Rock 'n' Roller Coaster, Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror. De gevel van de Tower of Terror komt tijdens de optredens tot leven met behulp van videoprojecties en lichteffecten.

Tickets kosten 79 euro voor één avond, 142 euro voor twee avonden en 213 euro voor drie avonden. Het evenement duurt steeds van 20.00 tot 02.00 uur. Overdag is het park geopend voor iedereen.

Afrojack
Vorig jaar duurde Electroland nog twee dagen. Toen waren onder andere Bob Sinclar, Afrojack, Ben Santiago en Robin Schulz van de partij. Afgelopen najaar gaf Nederlander Don Diablo nog een optreden in Disneyland Paris tijdens een speciaal Halloween-evenement.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be