Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

YouTube-kanaal Avonturenpark Hellendoorn plotseling verwijderd: 'Het is een raadsel'

07-03-2019, 16.19 uur

Avonturenpark Hellendoorn is met stomheid geslagen. Het YouTube-kanaal van het Overijsselse attractiepark werd onlangs plotseling verwijderd. Maar waarom is niet duidelijk. "We snappen er eerlijk gezegd niets van", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Voor ons is het echt een raadsel."

Het videokanaal van het pretpark had enkele duizenden abonnees. Wie nu naar de YouTube-pagina gaat, krijgt de volgende melding: "Dit account is beëindigd vanwege schending van de Servicevoorwaarden van Google."

Maar het Avonturenpark is zich van geen kwaad bewust. "Ineens was het er gewoon niet meer", zegt de voorlichter. "Geen idee wat we fout hebben gedaan. We weten niet wat het probleem is en we hebben vooraf geen enkele waarschuwing gehad."

Onderzoek
Voor de filmpjes werkt het park samen met productiebedrijf Onder Andere Producties. "Deze partij is nu een onderzoek gestart. Mogelijk kunnen de video's nog teruggehaald worden." Ondertussen heeft Avonturenpark Hellendoorn voor de zekerheid zelf al wel een nieuw YouTube-kanaal aangemaakt. "Want we willen dit jaar wel gewoon nieuwe video's kunnen plaatsen."

Op dit moment heeft het park acht YouTube-abonnees.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be