Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Avonturenpark Hellendoorn

YouTube-kanaal Avonturenpark Hellendoorn plotseling verwijderd: 'Het is een raadsel'

07-03-2019, 16:19 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn is met stomheid geslagen. Het YouTube-kanaal van het Overijsselse attractiepark werd onlangs plotseling verwijderd. Maar waarom is niet duidelijk. "We snappen er eerlijk gezegd niets van", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Voor ons is het echt een raadsel."

Het videokanaal van het pretpark had enkele duizenden abonnees. Wie nu naar de YouTube-pagina gaat, krijgt de volgende melding: "Dit account is beëindigd vanwege schending van de Servicevoorwaarden van Google."


ZIE OOK: Youtubers verwijderen video van inbraak Avonturenpark Hellendoorn

Maar het Avonturenpark is zich van geen kwaad bewust. "Ineens was het er gewoon niet meer", zegt de voorlichter. "Geen idee wat we fout hebben gedaan. We weten niet wat het probleem is en we hebben vooraf geen enkele waarschuwing gehad."

Onderzoek
Voor de filmpjes werkt het park samen met productiebedrijf Onder Andere Producties. "Deze partij is nu een onderzoek gestart. Mogelijk kunnen de video's nog teruggehaald worden." Ondertussen heeft Avonturenpark Hellendoorn voor de zekerheid zelf al wel een nieuw YouTube-kanaal aangemaakt. "Want we willen dit jaar wel gewoon nieuwe video's kunnen plaatsen."

Op dit moment heeft het park acht YouTube-abonnees.

ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn doet aangifte tegen boze vrouw die reclamebord vernielt

Reacties