Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Te koop: carnavalswagen met Efteling-thema

06-03-2019, 19.46 uurBeeld: Michael Dodeman

Efteling-fans krijgen de kans om unieke Efteling-attributen in huis te halen. Alle onderdelen van een gigantische Efteling-carnavalswagen staan te koop. De wagen was afgelopen weekend te zien tijdens een carnavalsoptocht in het Noord-Hollandse dorp Zwaag, gelegen in de gemeente Hoorn.

"Wij bieden alle onderdelen van deze fantastische, goed afgewerkte carnavalswagen te koop aan", schrijft Sjoerd Korse van carnavalsvereniging De Nootgevallen op Marktplaats. "Vrijwel alle onderdelen bevatten een staalconstructie en zijn fijn afgewerkt met piepschuim en papier-maché." Vanwege het lage gewicht zouden de poppen makkelijk te vervoeren zijn.

Het gaat onder meer om een vier meter hoge drakenkop van Joris en de Draak, een kop van Holle Bolle Gijs, een drieënhalve meter hoge Pardoes-pop en een vierenhalve meter hoge Langnek. Zonder nek is Langnek nog 120 centimeter lang.

Replica's
Ook replica's van uitkijktoren Pagode (twee meter hoog), de Sprookjesboom (bijna drie meter hoog) en de monstervis van Pinokkio worden te koop aangeboden. Verder kunnen geïnteresseerden bieden op een Pardoes-pak, achtbaankarretjes en enkele borden en vlaggen.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be