Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Dj zet Brabants dancefeest op zijn kop met remix van Villa Volta

05-03-2019, 22:06 uur | Reacties

Een dj heeft bezoekers van een Brabants carnavalfeest verrast met een knallende remix van de muziek van Efteling-attractie Villa Volta. Tijdens een optreden op dancefeest Karnaval Festival in Moergestel bracht dj Patrick Burremans - beter bekend als Pat B - een zelfgemaakte hardstyle-versie van de bekende soundtrack ten gehore.

"Wow, dit was iets speciaals", schrijft de 36-jarige artiest op Facebook. "Mijn Efteling-remix van Villa Volta draaien op Karnaval Festival. Awesome." De remix zelf is al enkele jaren te beluisteren via Spotify en Apple Music. In het nummer zijn verschillende bekende zinnen uit de attractie verwerkt.

ZIE OOK: Efteling stelt heropening Villa Volta voor onbepaalde tijd uit

Wie de muziek van Villa Volta ín Villa Volta wil horen, komt momenteel bedrogen uit. Het draaiende huis van Hugo van den Loonsche Duynen is al sinds eind januari gesloten vanwege een technische storing.

Overigens heeft de naam van het evenement - Karnaval Festival - niets te maken met de Efteling-attractie Carnaval Festival.ZIE OOK: Efteling presenteert videoclip van carnavalshit O.J. Punctuel

Reacties
Bijdrage