Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Meet-and-greet met Ron Boszhard en Britt Dekker in Toverland

06-03-2019, 11:14 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland kunnen binnenkort onder meer Ron Boszhard en Britt Dekker ontmoeten. Ze zijn van de partij op de ledendag van omroep AVROTROS in het Limburgse attractiepark. Die vindt plaats op zaterdag 13 april 2019, van 10.00 tot 18.00 uur.

AVROTROS-leden kunnen kortingskaartjes kopen voor 22 euro, 11 euro goedkoper dan de standaardprijs. Toverland is tijdens het evenement echter ook geopend voor reguliere bezoekers. Zij mogen de optredens en meet-and-greets ook bijwonen.

ZIE OOK: Entreekaarten en abonnementen Toverland iets duurder in 2019

Naast Boszhard en Dekker zijn onder meer boyband FOURCE, presentatrice Stephanie van Eer (Kids Top 20) en schrijfster en presentatrice Jill Schirnhofer aanwezig. Ze krijgen gezelschap van kandidaten van het Junior Songfestival en castleden van de jeugdseries #Forever en Brugklas.

Efteling
Van 2010 tot en met 2017 vond de AVROTROS-ledendag jaarlijks plaats in de Efteling. Vorig jaar week de organisatie voor het eerst uit naar Toverland. Kennelijk is dat goed bevallen.ZIE OOK: Toverland in weekenden niet bereikbaar met openbaar vervoer

Reacties
Bijdrage