Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Werkzaamheden in Wildlands: achtbaan en safaririt dicht

05-03-2019, 12.51 uur

Twee grote attracties in Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn tijdelijk gesloten. Vanwege werkzaamheden blijven de achtbaan Tweestryd en de safaririt Serenga Safari deze week dicht. Dat staat op de website van het Drentse dierenpark.

Bij Tweestryd vindt jaarlijks groot onderhoud plaats. Op zaterdag gaat de dubbele boomerang coaster weer open. Hetzelfde geldt voor de Serenga Safari. Wie de zebra's, neushoorns, struisvogels, gnoes, impala's en waterbokken wil zien, kan terecht in de stallen. Vanuit een restaurant is een blik te werpen op de giraffen.

Verder is de Vlindertempel in themagebied Jungola tot en met woensdag 's ochtends enkele uren afgesloten voor een grote schoonmaak. "De hoogwerker die hierbij gebruikt zal worden, zal deze drie dagen in de kas blijven staan", waarschuwt Wildlands.

Leeuwen
Ook volgende week vinden er werkzaamheden plaats in het park. Van 11 tot en met 15 maart zijn de leeuwen niet zichtbaar voor het publiek omdat het buitenverblijf wordt aangepast. Ook de kamelen en onagers komen dan niet naar buiten. Tussen 18 en 22 maart blijft het openluchtgedeelte van de Olifantenvallei leeg.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be