Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Werkzaamheden in Wildlands: achtbaan en safaririt dicht

05-03-2019, 12:51 uur | Reacties

Twee grote attracties in Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn tijdelijk gesloten. Vanwege werkzaamheden blijven de achtbaan Tweestryd en de safaririt Serenga Safari deze week dicht. Dat staat op de website van het Drentse dierenpark.

Bij Tweestryd vindt jaarlijks groot onderhoud plaats. Op zaterdag gaat de dubbele boomerang coaster weer open. Hetzelfde geldt voor de Serenga Safari. Wie de zebra's, neushoorns, struisvogels, gnoes, impala's en waterbokken wil zien, kan terecht in de stallen. Vanuit een restaurant is een blik te werpen op de giraffen.

ZIE OOK: Livestream met pasgeboren leeuwenwelpjes Wildlands Emmen

Verder is de Vlindertempel in themagebied Jungola tot en met woensdag 's ochtends enkele uren afgesloten voor een grote schoonmaak. "De hoogwerker die hierbij gebruikt zal worden, zal deze drie dagen in de kas blijven staan", waarschuwt Wildlands.

Leeuwen
Ook volgende week vinden er werkzaamheden plaats in het park. Van 11 tot en met 15 maart zijn de leeuwen niet zichtbaar voor het publiek omdat het buitenverblijf wordt aangepast. Ook de kamelen en onagers komen dan niet naar buiten. Tussen 18 en 22 maart blijft het openluchtgedeelte van de Olifantenvallei leeg.

ZIE OOK: Directeur Wildlands: 'Achtbaan bouwen was geen goed idee'

Reacties
Bijdrage