Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen start seizoen met nieuwe attractie

05-04-2019, 14.04 uur

Attractiepark Slagharen is het pretparkseizoen vandaag begonnen met een reeks nieuwigheden. Zo werd het klimparcours Black Hill Ranger Path officieel geopend en gingen verschillende vernieuwde horecagelegeheden open. Om de verkeersveiligheid te verbeteren, kwam er een voetgangerstunnel tussen de parkeerplaats en de entree.

Verder is in 4D-theater El Teatro dit jaar een nieuwe film met Yogi Bear te zien. Die wordt nu zowel in het Nederlands als in het Duits vertoond. Daarnaast kunnen bezoekers voor het eerst in ruim een jaar weer een ritje maken in de uitkijktoren Sky Tower, die ook een nieuwe kleur heeft gekregen. De attractie was sinds eind 2017 gesloten voor een renovatie.

In de Main Street zijn een snoepwinkel en restaurant Cartwright's opgeknapt. Het restaurant werd een stuk groter. Op de plek van ijssalon Los Sombreros opende een Subway-restaurant. Andere nieuwe winkeltjes zijn nog niet af. Tegenover horecapunt Crazy Horse Saloon verscheen een nieuwe speeltuin.

Bijbetalen
Black Hill Ranger Path bestaat uit een touwenparcours, een rollglider en klimwanden. Daarvoor moeten bezoekers respectievelijk 4, 3 en 2 euro bijbetalen. Vakantiegasten, met uitzondering van kampeerders, mogen één keer per verblijf gratis gebruikmaken van het touwenparcours. Eigenlijk had de 12 meter hoge klimattractie afgelopen najaar al open moeten gaan.

Ook de voetgangerstunnel had in 2018 al af moeten zijn. "We hebben hier de best uitgeharde tunnel van Nederland liggen, want hij lag al een tijdje klaar", vertelde Slagharen-directeur Wouter Pops bij de openingsceremonie.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be