Walibi Belgium

Prijs van combi-abonnement Walibi Belgium fors omhoog

01-03-2019, 23:04 uur | Reacties

De nieuwe prijzen van jaarabonnementen op Walibi Belgium zijn bekend. Wie in 2019 een abonnement wil afsluiten op Walibi Belgium, waterparadijs Aqualibi en zusterpark Bellewaerde, is fors meer geld kwijt.

Vorig jaar kostte zo'n combi-abonnement - inclusief toegang op feestdagen en parkeren - nog 144 euro. Dit jaar zijn bezoekers voor dezelfde extra's in totaal 224 euro kwijt. Dat is een stijging van maar liefst 55,5 procent.


ZIE OOK: Abonnement op Walibi Belgium wordt duurder

Er wordt in 2019 gebruikgemaakt van een andere constructie. In 2018 bedroeg de prijs van een basisabonnement 59 euro en konden abonnees voor 20 euro per stuk verschillende extra's afsluiten, waaronder toegang tot een ander park. Nu moet voor Bellewaerde een aparte jaarkaart aangeschaft worden (59 euro, of 49 euro in de voorverkoop), plus een apart parkeerabonnement (25 euro).

Halloween
Een standaardabonnement op Walibi Belgium kost nu 70 euro per persoon, of 59 euro in de voorverkoop. Het kost nog eens 15 euro om ook de halloweenavonden te mogen bezoeken. Voor 30 euro extra mogen abonnementhouders onbeperkt naar zwemparadijs Aqualibi. Een parkeerabonnement kost 25 euro.

Bellewaerde biedt ook abonnementen aan inclusief onbeperkte toegang tot waterparadijs Bellewaerde Aquapark, dat in juli opengaat. Zo'n jaarkaart kost 99 euro per persoon of 84 euro in de voorverkoop.

Te druk
Vorig jaar stopte Bellewaerde al in mei met de verkoop van abonnementen. "Anders wordt het te druk", luidde de uitleg. "Het moet natuurlijk wel leuk blijven."

ZIE OOK: Belgisch pretpark stopt met verkoop abonnementen

Reacties