Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Prijs van combi-abonnement Walibi Belgium fors omhoog

01-03-2019, 23.04 uur

De nieuwe prijzen van jaarabonnementen op Walibi Belgium zijn bekend. Wie in 2019 een abonnement wil afsluiten op Walibi Belgium, waterparadijs Aqualibi en zusterpark Bellewaerde, is fors meer geld kwijt.

Vorig jaar kostte zo'n combi-abonnement - inclusief toegang op feestdagen en parkeren - nog 144 euro. Dit jaar zijn bezoekers voor dezelfde extra's in totaal 224 euro kwijt. Dat is een stijging van maar liefst 55,5 procent.

Er wordt in 2019 gebruikgemaakt van een andere constructie. In 2018 bedroeg de prijs van een basisabonnement 59 euro en konden abonnees voor 20 euro per stuk verschillende extra's afsluiten, waaronder toegang tot een ander park. Nu moet voor Bellewaerde een aparte jaarkaart aangeschaft worden (59 euro, of 49 euro in de voorverkoop), plus een apart parkeerabonnement (25 euro).

Halloween
Een standaardabonnement op Walibi Belgium kost nu 70 euro per persoon, of 59 euro in de voorverkoop. Het kost nog eens 15 euro om ook de Halloween-avonden te mogen bezoeken. Voor 30 euro extra mogen abonnementhouders onbeperkt naar zwemparadijs Aqualibi. Een parkeerabonnement kost 25 euro.

Bellewaerde biedt ook abonnementen aan inclusief onbeperkte toegang tot waterparadijs Bellewaerde Aquapark, dat in juli opengaat. Zo'n jaarkaart kost 99 euro per persoon of 84 euro in de voorverkoop.

Te druk
Vorig jaar stopte Bellewaerde al in mei met de verkoop van abonnementen. "Anders wordt het te druk", luidde de uitleg. "Het moet natuurlijk wel leuk blijven."

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be