Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Jeugdsentiment: Teletubbies krijgen show in Engels pretpark

01-03-2019, 18.43 uur | Reacties

De Teletubbies krijgen een eigen show in een Engels pretpark. Attractiepark Alton Towers presenteert komend voorjaar de voorstelling Teletubbies Big Band Live Show. Er komen twee voorstellingen per dag.

"Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po nemen je mee naar het iconische Teletubbieland, waar je kunt meespelen terwijl je geniet van een interactieve muziek- en dansvoorstelling", luidt de omschrijving. Na afloop van de shows kunnen bezoekers met de kinderhelden op de foto.

De Teletubbies-show is vanaf april te zien in het kindergedeelte CBeebies Land. Dat gebied wordt dit jaar ook uitgebreid met de mini-freefall Peter Rabbit Hippity Hop. Alton Towers gaat op 23 maart weer open.

Het wereldberoemde tv-programma Teletubbies werd voor het eerst uitgezonden in 1997. Er zijn tot nu toe 425 afleveringen gemaakt, verspreid over zeven seizoenen.

Meer Alton Towers Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be