Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-mascotte Pardijn verdwijnt naar de achtergrond

06-03-2019, 14.16 uur

Slecht nieuws voor fans van Efteling-figuur Pardijn: de Efteling gaat het vriendinnetje van Pardoes de Tovernar de komende tijd niet meer inzetten. Dat bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings.

De afgelopen jaren was Prinses Pardijn dagelijks te ontmoeten, maar sinds vorige maand kunnen bezoekers haar niet meer spotten. In plaats daarvan loopt alleen Pardoes nog rond. "Een ontmoeting met Pardijn is op dit moment niet meer op dagelijkse basis mogelijk", aldus de voorlichtster.

Dat betekent niet het definitieve einde van de roze prinses, belooft de Efteling. "Prinses Pardijn zal gedurende het jaar nog wel op andere momenten haar opwachting gaan maken in het park." Details ontbreken nog.

Verrassend
De Efteling belooft voor komend voorjaar een "verrassend en afwisselend entertainmentprogramma". Op dit moment bestaat het dagelijkse entertainmentaanbod van de Efteling uit enkele straatacts voor kinderen, twee poppenshows en fonteinenspektakel Aquanura. Vanaf 6 april is paardenshow Raveleijn weer te zien.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be