Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling-mascotte Pardijn verdwijnt naar de achtergrond

06-03-2019, 14:16 uur | Reacties

Slecht nieuws voor fans van Efteling-figuur Pardijn: de Efteling gaat het vriendinnetje van Pardoes de Tovernar de komende tijd niet meer inzetten. Dat bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings.

De afgelopen jaren was Prinses Pardijn dagelijks te ontmoeten, maar sinds vorige maand kunnen bezoekers haar niet meer spotten. In plaats daarvan loopt alleen Pardoes nog rond. "Een ontmoeting met Pardijn is op dit moment niet meer op dagelijkse basis mogelijk", aldus de voorlichtster.

ZIE OOK: Efteling-zanger gaat gewoon door ondanks leeg plein en regen

Dat betekent niet het definitieve einde van de roze prinses, belooft de Efteling. "Prinses Pardijn zal gedurende het jaar nog wel op andere momenten haar opwachting gaan maken in het park." Details ontbreken nog.

Verrassend
De Efteling belooft voor komend voorjaar een "verrassend en afwisselend entertainmentprogramma". Op dit moment bestaat het dagelijkse entertainmentaanbod van de Efteling uit enkele straatacts voor kinderen, twee poppenshows en fonteinenspektakel Aquanura. Vanaf 6 april is paardenshow Raveleijn weer te zien.

ZIE OOK: Decor van Efteling-show Raveleijn in de steigers

Reacties
Bijdrage