Efteling

Efteling opent nieuwe single riders-wachtrij bij Vliegende Hollander

02-03-2019, 14:51 uur | ReactiesFoto: eftelingfan

De Efteling heeft vandaag de nieuwe single riders-wachtrij van De Vliegende Hollander geopend. Twaalf jaar na de opening is de waterachtbaan voorzien van een aparte rij voor bezoekers die het niet erg vinden om alleen in de attractie te gaan.

Met behulp van de single riders-rij worden lege plaatsen in de bootjes opgevuld. Op die manier wordt de capaciteit van de attractie beter benut. Een nieuw bord legt de werking van de rij uit: "Je gaat alleen in de attractie. Zitplaatsen worden toegewezen. De wachttijd kan net zo lang zijn als de reguliere wachttijd."


ZIE OOK: Eindelijk oplossing voor waterplassen bij Vliegende Hollander in de Efteling

De single riders-ingang bevindt zich naast de reguliere entree. Daarvoor werd een gat gemaakt in de stadsmuur. Bezoekers wandelen via een houten loopplank naar een voorportaal met lantaarns, houten tonnen, touwen en netten. Vervolgens komen ze via een donker gangetje de attractie binnen, waar een medewerker hen opwacht.

Naast De Vliegende Hollander beschikken ook de Bob, Baron 1898, Symbolica, de Python en Joris en de Draak over een single riders-rij.ZIE OOK: Efteling-attractie Vliegende Hollander krijgt single riders-rij

Reacties