Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Tientallen bezoekers Parc Astérix betrapt op alcohol en drugs

27-02-2019, 21.15 uur | Reacties

Tientallen bezoekers van het Franse pretpark Parc Astérix zijn afgelopen weekend betrapt op alcohol en drugs. In het attractiepark werd zaterdagnacht een besloten dancefeest gehouden. Bij de uitgang stond de politie de feestgangers op te wachten voor een controle. Daarbij werden 47 overtredingen vastgesteld.

26 bezoekers bleken verdovende middelen op zak te hebben, waaronder cannabis en cocaïne. Vijftien automobilisten hadden te veel gedronken. Vier personen waren nog onder invloed van drugs. Twee weggebruikers hadden drugs en alcohol gecombineerd.


ZIE OOK: Pretpark betrapt youtuber die illegaal probeert te overnachten

Wie te veel gedronken had of drugs had gebruikt, moest de auto laten staan of een nuchter persoon achter het stuur zetten. De 47 overtreders worden binnenkort opgeroepen om zich te verantwoorden. Dan horen ze wat voor straf hen boven het hoofd hangt.

4D-film
Het privéfeest, dat Alter Panoramix werd genoemd, duurde van zaterdagavond tot zondagmiddag. Enkele attracties waren operationeel. Parc Astérix gaat op 6 april weer open voor het grote publiek. Nieuw is de 4D-film Attention Menhir.ZIE OOK: Parc Astérix breekt bezoekersrecord, maar blijft derde pretpark van Frankrijk

Reacties