Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland in weekenden niet bereikbaar met openbaar vervoer

27-02-2019, 20.10 uur

Het blijft lastig om Toverland te bezoeken met het openbaar vervoer. Ook bij aanvang van het nieuwe zomerseizoen op 30 maart is er in de weekenden geen busverbinding naar het Limburgse attractiepark. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Vorig jaar investeerde Toverland 35,5 miljoen euro in twee nieuwe themagebieden. Hoewel het park in één klap anderhalf keer zo groot werd, ziet vervoersmaatschappij Arriva kennelijk nog steeds geen reden om een vaste busverbinding in het leven te roepen.

Daarmee is Toverland één van de weinige Nederlandse attractieparken dat op weekenddagen niet per bus bereikbaar is. Het management pleit al jaren voor een eigen buslijn. "We zijn de best bezochte attractie in de provincie!", klaagde een voorlichter eerder. "Hoe kun je daar nou geen bus heen laten rijden?"

Vakantie
Doordeweeks rijden er 's ochtends en in de namiddag wel bussen van en naar Toverland. Bovendien is het park in gesprek met Arriva en de provincie Limburg om tijdens de zomer- en herfstvakantie wél een dagelijkse pendelbus in te stellen, net als voorgaande jaren.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be