Attractiepark Toverland

Toverland in weekenden niet bereikbaar met openbaar vervoer

27-02-2019, 20:10 uur | Reacties

Het blijft lastig om Toverland te bezoeken met het openbaar vervoer. Ook bij aanvang van het nieuwe zomerseizoen op 30 maart is er in de weekenden geen busverbinding naar het Limburgse attractiepark. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Vorig jaar investeerde Toverland 35,5 miljoen euro in twee nieuwe themagebieden. Hoewel het park in één klap anderhalf keer zo groot werd, ziet vervoersmaatschappij Arriva kennelijk nog steeds geen reden om een vaste busverbinding in het leven te roepen.


ZIE OOK: Bijzonder: Toverland in zomermaanden bereikbaar per bus

Daarmee is Toverland één van de weinige Nederlandse attractieparken dat op weekenddagen niet per bus bereikbaar is. Het management pleit al jaren voor een eigen buslijn. "We zijn de best bezochte attractie in de provincie!", klaagde een voorlichter eerder. "Hoe kun je daar nou geen bus heen laten rijden?"

Vakantie
Doordeweeks rijden er 's ochtends en in de namiddag wel bussen van en naar Toverland. Bovendien is het park in gesprek met Arriva en de provincie Limburg om tijdens de zomer- en herfstvakantie wél een dagelijkse pendelbus in te stellen, net als voorgaande jaren.

ZIE OOK: Sollicitanten Toverland mogen gratis in de achtbaan

Reacties