Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn presenteert ontwerpen van nieuwe attractie

26-02-2019, 06.00 uur

Avonturenpark Hellendoorn laat tekeningen zien van de nieuwe attractie Fort KnalKruit. Afgelopen week werd al duidelijk dat het Overijsselse pretpark dit jaar botsauto's toevoegt. Nu worden er ontwerpen getoond van het exterieur, het plein voor de attractie en de karretjes.

De overdekte attractie wordt gedecoreerd als een piratenfort, met voertuigen in de vorm van houten tonnen vol buskruit. "Er komen twee elektrische vloeren", vertelt een woordvoerder. "Naast de reguliere botsauto's kunnen de kleinste avonturiers in een apart gedeelte rondjes rijden, zonder al te veel knalwerk. Hierdoor wordt het een attractie die geschikt is voor de hele familie."

Met de komst van de botsauto's bestaat het piratengebied van Hellendoorn uit vier attracties. Naast Fort KnalKruit zijn dat zweefmolen Piraat Enterhaak, schommelschip Het Galjoen en boomstambaan Wild Waterval. De oude attractie Casa Magnetica heeft het veld moeten ruimen.

Vrijevaltoren
Het zomerseizoen van Avonturenpark Hellendoorn start op zaterdag 6 april. Dan gaat ook de nieuwe vrijevaltoren Baba's Ruimtereis in kindergebied Dreumesland open. De openingsdatum van Fort KnalKruit is nog niet bekend.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be