Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Duinrell breidt hardloopevenement uit

25-02-2019, 20:26 uur | Reacties

Een terugkerend hardloopevenement in Duinrell wordt uitgebreid. Vorig jaar organiseerde het Wassenaarse attractiepark voor het eerst de Duinrell Fun Run, waarbij sportieve pretparkfans de kans kregen om dwars door Duinrell te rennen. Dit jaar kunnen deelnemers kiezen uit nieuwe afstanden.

In plaats van routes van één, vijf en tien kilometer zijn er nu vier verschillende afstanden: één, drie, zes en negen kilometer. "We merken dat steeds meer kinderen mee willen lopen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Voor sommige kinderen was één kilometer te weinig, terwijl vijf kilometer iets te veel van het goede was. Daarom hebben we tussenstappen toegevoegd."


ZIE OOK: Duinrell organiseert hardloopwedstrijd door attractiepark

De start vindt plaats naast het Kikkerrad. "Afhankelijk van de afstand ren je onder andere langs het Tikibad, de Splash en de Kikkerachtbaan. Ook de flinke heuvel naast de Rodelbaan zorgt voor het nodige spektakel in het parcours."

Introducés
Het evenement vindt plaats op zondag 3 maart. Er wordt geld opgehaald voor Stichting Opkikker en het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Deelnemers kunnen dit keer kiezen uit een kaartje voor alleen de Fun Run of een ticket inclusief de hele dag toegang tot het park. Introducés betalen 16,50 euro.

ZIE OOK: In 2019 hardlopen langs attracties Bobbejaanland

Reacties