Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft kinderen les op stakingsdag scholen

07-03-2019, 15.24 uur

Toverland grijpt de landelijke stakingsdag in het onderwijs aan voor speciale pretparklessen. Op vrijdag 15 maart wordt er op scholen in heel Nederland gestaakt. Wie dan toch in de schoolbanken wil zitten, kan terecht in het Limburgse attractiepark.

Daar kunnen geïnteresseerden verschillende themalessen volgen. Zo geeft Toverland-directrice Caroline Kortooms een college over het ontstaan van het park. Ook geeft ze antwoord op de vraag: hoe word je een pretparkdirecteur? Attractiemanager Marieke van Hek geeft les over de werking van achtbanen. Daarnaast wordt er een fotospeurtocht georganiseerd.

Wie minstens twee lessen van de 'Toverschool' bijwoont, ontvangt aan het einde van de dag een diploma. Deelname aan de lessen is gratis. Tijdens de stakingsdag gelden de normale entreeprijzen. Kinderen betalen 14,50 euro. Volwassenen zijn aan de kassa 18 euro kwijt en online 14,50 euro.

Bobsleebaan
Tot eind maart is slechts een gedeelte van Toverland geopend, met de themadelen Land van Toos en Wunderwald. Daar staan attracties als bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en waterbaan Expedition Zork.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be