Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Toverland geeft kinderen les op stakingsdag scholen

07-03-2019, 15:24 uur | Reacties

Toverland grijpt de landelijke stakingsdag in het onderwijs aan voor speciale pretparklessen. Op vrijdag 15 maart wordt er op scholen in heel Nederland gestaakt. Wie dan toch in de schoolbanken wil zitten, kan terecht in het Limburgse attractiepark.

Daar kunnen geïnteresseerden verschillende themalessen volgen. Zo geeft Toverland-directrice Caroline Kortooms een college over het ontstaan van het park. Ook geeft ze antwoord op de vraag: hoe word je een pretparkdirecteur? Attractiemanager Marieke van Hek geeft les over de werking van achtbanen. Daarnaast wordt er een fotospeurtocht georganiseerd.


ZIE OOK: Sollicitanten Toverland mogen gratis in de achtbaan

Wie minstens twee lessen van de 'Toverschool' bijwoont, ontvangt aan het einde van de dag een diploma. Deelname aan de lessen is gratis. Tijdens de stakingsdag gelden de normale entreeprijzen. Kinderen betalen 14,50 euro. Volwassenen zijn aan de kassa 18 euro kwijt en online 14,50 euro.

Bobsleebaan
Tot eind maart is slechts een gedeelte van Toverland geopend, met de themadelen Land van Toos en Wunderwald. Daar staan attracties als bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en waterbaan Expedition Zork.

ZIE OOK: Entreekaarten en abonnementen Toverland iets duurder in 2019

Reacties