Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Sollicitanten Toverland mogen gratis in de achtbaan

26-02-2019, 12.29 uur

Toverland laat sollicitanten onbeperkt ritjes maken in de achtbaan. Wie op zaterdag 6 april komt solliciteren bij het Limburgse attractiepark, kan de rest van de dag gratis blijven hangen. Daarbij mogen ze zo vaak als ze willen in alle attracties.

De open dag begint om 13.00 uur. Het twee uur durende programma bestaat uit een rondleiding door het park, gevolgd door een presentatie over de verschillende bijbaantjes en een sollicitatiegesprek. Geïnteresseerden horen na afloop meteen of ze zijn aangenomen. "Daarna kunnen ze de rest van de dag genieten van Toverland", zegt een woordvoerster.

Het park is nog op zoek naar enkele honderden medewerkers voor het nieuwe seizoen, dat begint op 30 maart. Vooraf aanmelden mag, maar is niet verplicht. Er geldt een minimale leeftijd van 17 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden om een legitimatiebewijs.

Wie niet in de gelegenheid is om naar de open dag te komen, kan ook solliciteren via WhatsApp.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be