Europa-Park

Nieuwe interactieve theatervoorstelling in Europa-Park

14-07-2019, 17:36 uur | Reacties

Bezoekers van Europa-Park kunnen nu kijken naar een nieuwe theatershow. Het grootste attractiepark van Duitsland presenteerde dit weekend een interactieve kindervoorstelling aan het publiek. Daarvoor onderging een theaterzaal in het Nederlandse themagebied een flinke opknapbeurt.

Sinds een grote brand in mei vorig jaar kon het oude Kindertheater in het Nederlandse gedeelte niet meer gebruikt worden. Europa-Park heeft de sluiting aangegrepen voor een renovatie. Voortaan gaat de locatie door het leven als Junior Club Studios.


ZIE OOK: Europa-Park toont eerste animatronic van Piraten in Batavia

In het vernieuwde theater wordt de 25 minuten durende show Junior Club Live: Klappe und Action opgevoerd. Daarin is te zien hoe de mascottes van het park zich voorbereiden op hun eigen filmpremière.

Green screen
Als de filmrol kapotgaat, moeten ze halsoverkop nieuwe scènes opnemen voor een green screen. Daarvoor wordt de hulp ingeroepen van kinderen uit het publiek. Na afloop zijn de personages beschikbaar voor een meet-and-greet.

De grootste attractie in het Nederlandse themadeel - de darkride Piraten in Batavia - werd bijna volledig verwoest door de brand. Op dit moment is Europa-Park druk bezig met de heropbouw. Volgend jaar moet de attractie weer opengaan. De omgeving van het gerenoveerde theater staat dan ook nog in de steigers.

ZIE OOK: Scandinavisch dorp in Europa-Park opnieuw opgebouwd na brand

Reacties