Alton Towers Resort

Engels pretpark opent eigen Dungeon-attractie

24-03-2019, 13:44 uur | ReactiesFoto: @TowersTimes

Het Engelse pretpark Alton Towers heeft vanaf dit weekend een eigen Dungeon-attractie. In het park is nu The Alton Towers Dungeon te vinden, waar bezoekers geconfronteerd worden met verschillende horrorscènes. Er moeten aparte kaartjes voor gekocht worden.

De Dungeon is een combinatie van een walkthrough, een bootjesdarkride en interactieve shows. De vijf scènes met acteurs heten achtereenvolgens The Judge, The Torturer, The Highwayman, The Plague Doctor en The Haunting. Voor de darkride werd de oude attractie Charlie and the Chocolate Factory: The Ride omgebouwd. Nu vindt de boottocht grotendeels in het donker plaats, onder de noemer Black River.


ZIE OOK: Pretpark veilt decorstukken uit Sjakie en de Chocoladefabriek-attractie

De entreeprijs van Alton Towers bedraagt 56 pond aan de kassa, ruim 65 euro. Online zijn goedkopere kaarten verkrijgbaar. Een toegangsbewijs voor The Alton Towers Dungeon kost nog eens 7,50 pond (8,75 euro). Wie een Dungeon-ticket vooraf online boekt, is 5 pond (5,85 euro) kwijt.

Amsterdam
The Alton Towers Dungeon is de negende Dungeon in Europa, na Londen, Blackpool, Edinburgh, Warwick, York, Amsterdam, Berlijn en Hamburg. Zowel de Dungeons als Alton Towers zijn eigendom van het Britse bedrijf Merlin Entertainments.

ZIE OOK: Engels pretpark krijgt eigen Dungeon-attractie

Reacties