Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen opent Subway-restaurant met verse broodjes

21-02-2019, 17:24 uur | Reacties

In Attractiepark Slagharen wordt een vestiging van broodjesrestaurant Subway geopend. Dat heeft het Overijsselse pretpark zojuist bekendgemaakt. Vanaf begin april kunnen bezoekers sandwiches en salades bestellen in een nieuw restaurant met 48 zitplaatsen.

"Met deze samenwerking willen we inspelen op de huidige horecatrends", vertelt een woordvoerster. De 'subs' van Subway worden ter plekke klaargemaakt, met versgebakken brood. Bezoekers kunnen zelf de ingrediënten kiezen. Daardoor zijn er naar verluidt zo'n twee miljoen varianten mogelijk. "Het is vers, voedzaam en huisgemaakt."


ZIE OOK: Nieuwe directeur Slagharen over toekomstplannen: 'We missen nog een darkride'

In Nederland bestaan inmiddels meer dan tweehonderd Subway-restaurants. Slagharen is het eerste Nederlandse attractiepark met een vestiging. "We hebben een primeur", aldus de voorlichtster. Zusterpark Movie Park in Duitsland had al wel een eigen Subway. Op vrijdag 5 april gaat Attractiepark Slagharen weer open.

Baas
Op de plek van het nieuwe restaurant - naast reuzenrad The Big Wheel - was eerder ijssalon Los Sombreros te vinden. Slagharen neemt dit jaar meerdere horecalocaties over van externe pachters. "We worden baas in eigen huis", vertelde directeur Wouter Pops eerder aan Looopings. "Dat geeft ons de vrijheid om zelf de openingstijden en het aanbod te bepalen."

ZIE OOK: Efteling opent nieuw La Place-restaurant

Reacties