Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Eindelijk oplossing voor waterplassen bij Vliegende Hollander in de Efteling

22-02-2019, 16.34 uur

De Efteling heeft eindelijk een oplossing gevonden voor de waterplassen bij De Vliegende Hollander. Tot nu toe lag een zandpaadje naast de attractie doorgaans vol met water, waardoor veel bezoekers last hadden van natte voeten. Twaalf jaar na de opening van de waterachtbaan is er iets aan gedaan.

Niet alleen regenwater bleef liggen. De boten van de populaire attractie - die over het pad heen gaan - lekken steeds grote hoeveelheden water. Ook dat kwam op het pad terecht.

Daarom werd het modderige duinpaadje tussen Baron 1898 en De Vliegende Hollander de afgelopen weken vervangen door een verhard pad, waar geen water meer op blijft staan.

Single riders
De Vliegende Hollander is momenteel gesloten voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Die duurt volgens de huidige planning tot en met vrijdag 1 maart. Als de attractie weer opengaat, kunnen bezoekers voor het eerst gebruikmaken van een speciale single riders-rij.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be