Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Engels pretpark sloopt waterbaan

20-02-2019, 18.20 uurBeeld: Thorpe Park Mania

Een Engels pretpark gaat een waterbaan slopen. Boomstambaan Loggers Leap in Thorpe Park was al sinds eind 2015 gesloten. Nu - ruim drie jaar later - wordt de attractie gesloopt.

"Met pijn in ons hart kondigen we aan dat het tijd is om afscheid te nemen van een zeer geliefde attractie hier in Thorpe Park", staat in een verklaring op social media. Onderdelen van de oude baan worden binnenkort geveild voor het goede doel.

Loggers Leap, geopend in 1989, was de hoogste log flume van Groot-Brittannië. De zestien meter hoge en 521 meter lange baan werd gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides. Het is nog niet duidelijk wat ervoor in de plaats komt.

De log flume van zusterpark Alton Towers werd al in 2016 gesloopt. De attractie is vervangen door de houten achtbaan Wicker Man.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be