Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt souvenir van 800 euro op de markt

19-02-2019, 16.55 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

Is dit het allerduurste Efteling-souvenirtje ooit? In het attractiepark wordt sinds kort een peperduur aandenken verkocht. Bezoekers kunnen in de Bazaar - de souvenirwinkel bij de uitgang van Fata Morgana - een 800 euro kostende oosterse lantaarn op de kop tikken.

Dat is even duur als vier jaarabonnementen of twintig entreekaartjes. Abonnementhouders krijgen 5 procent korting op hun aankoop. Zij betalen nog 760 euro.

De enorme lantaarn is 120 centimeter hoog. Het kleurrijke gevaarte hangt midden in de winkel, omringd door andere lantaarns van 115 en 120 euro.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be