Efteling

Efteling zet musical De Gelaarsde Kat op YouTube

16-02-2019, 16:17 uur | Reacties

De Efteling-musical De Gelaarsde Kat is nu gratis te bekijken op internet. Wie de anderhalf uur durende voorstelling wil zien, kan vanaf vandaag terecht op YouTube. De show, gebaseerd op het gelijknamige sprookje, gaat over een arme molenaarszoon die bevriend raakt met een kat.

De Gelaarsde Kat ging in 2016 in première in het Efteling Theater. Marcel Visscher en Vajèn van den Bosch speelden de hoofdrollen. Later toerde de voorstelling door Nederland en België. Visscher speelt tegenwoordig in de Efteling-theatershow CARO.


ZIE OOK: Efteling-musical Pinokkio nu volledig te bekijken op YouTube

Opvallend genoeg is De Gelaarsde Kat nog geen onderdeel van het Sprookjesbos in de Efteling. De kat komt wel voorbij tijdens een ritje in de Stoomtrein. Hij staat op de trein te wachten in het zogeheten Sprookjesstation.

Eerder zette de Efteling al verschillende andere producties op YouTube, namelijk Sprookjesboom de Musical (2009), Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch Avontuur (2012), Klaas Vaak (2013) en Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest (2014) en Pinokkio (2015).ZIE OOK: Efteling-musical niet zo populair als gedacht: meerdere voorstellingen geannuleerd

Reacties