Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet musical De Gelaarsde Kat op YouTube

16-02-2019, 16.17 uur

De Efteling-musical De Gelaarsde Kat is nu gratis te bekijken op internet. Wie de anderhalf uur durende voorstelling wil zien, kan vanaf vandaag terecht op YouTube. De show, gebaseerd op het gelijknamige sprookje, gaat over een arme molenaarszoon die bevriend raakt met een kat.

De Gelaarsde Kat ging in 2016 in première in het Efteling Theater. Marcel Visscher en Vajèn van den Bosch speelden de hoofdrollen. Later toerde de voorstelling door Nederland en België. Visscher speelt tegenwoordig in de Efteling-theatershow Caro.

Opvallend genoeg is De Gelaarsde Kat nog geen onderdeel van het Sprookjesbos in de Efteling. De kat komt wel voorbij tijdens een ritje in de Stoomtrein. Hij staat op de trein te wachten in het zogeheten Sprookjesstation.

Eerder zette de Efteling al verschillende andere producties op YouTube, namelijk Sprookjesboom de Musical (2009), Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch Avontuur (2012), Klaas Vaak (2013) en Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest (2014) en Pinokkio (2015).Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be