Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Bobbejaanland

Bouw van decors voor nieuwe achtbaan Bobbejaanland in volle gang

16-02-2019, 14:00 uur | Reacties

De bouw van decorstukken voor de nieuwe rollercoaster van Bobbejaanland is al in volle gang. Dat is te zien op foto's die het Vlaamse pretpark heeft verspreid. Eerder vandaag werd bekend hoe de spectaculaire lanceerachtbaan Fury eruit komt te zien. Belangrijkste blikvanger wordt een enorme draak.

Het immense beest, dat Fogo gaat heten, komt naast de baan te liggen. Ook de rest van het nieuwe themagebied Land of Legends wordt voorzien van decoraties, waaronder standbeelden en grote poorten. Foto's tonen dat er inmiddels hard gewerkt wordt aan de verschillende sculpturen, zoals die van een waterslang.

ZIE OOK: Bouw van decors voor nieuwe achtbaan Bobbejaanland in volle gang

Het themadeel en de decorstukken zijn ontworpen door de Nederlandse Leisure Expert Group. Voor de uitvoering ging Bobbejaanland in zee met de Filipijnse firma Themebuilders, met uitzondering van de draak. Die wordt vervaardigd door Wim Tweepenninckx van het Belgische 2 Create. In Land of Legends liggen ook de reuzenschommel Sledge Hammer en loopingachtbaan Typhoon.

Drie lanceringen
Bezoekers kunnen vanaf juni een ritje maken in Fury. De 43 meter hoge achtbaan van de Duitse fabrikant Gerstlauer krijgt drie lanceringen - twee vooruit en één achteruit - en meerdere inversies. De topsnelheid bedraagt meer dan 100 kilometer per uur.ZIE OOK: Bobbejaanland is klaar voor bouw nieuwe achtbaan

Reacties
Bijdrage