Gardaland Resort

Gardaland onthult themakamers van nieuw hotel

14-02-2019, 18:56 uur | Reacties

Het Italiaanse pretpark Gardaland legt de laatste hand aan een nieuw hotel. Over drieënhalve maand gaat het Gardaland Magic Hotel open, met 128 kamers en 512 bedden. Vandaag laat het attractiepark zien hoe de themakamers eruit komen te zien.

Bezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende thema's: Great Magician, Magic Crystal en Enchanted Forest. De Great Magician-kamers zijn aangekleed met vliegende boeken en een grote paars toverhoed. Wie in een Magic Crystal-kamer slaapt, waant zich in een ijskasteel vol ijssculpturen. De Enchanted Forest-kamers staan in het teken van reuzenpaddenstoelen en een boom met een gezicht.


ZIE OOK: Gardaland bouwt nieuw hotel voor 20 miljoen euro

Alle kamers bestaan uit twee gedeeltes: één met een tweepersoonsbed voor volwassenen en één met twee eenpersoonsbedden voor kinderen. "Hierdoor kan het hele gezin genieten van maximaal comfort", laat het park weten.

20 miljoen
Het Gardaland Magic Hotel is het derde hotel van het attractiepark, na het Gardaland Hotel (2004) en het Gardaland Adventure Hotel (2016). De feestelijke opening van het 20 miljoen euro kostende complex vindt op 31 mei plaats.

ZIE OOK: Nieuw thema en andere naam voor bizarre achtbaan in Gardaland

Reacties