Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ook Efteling organiseert blind date in attractie

14-02-2019, 13.14 uur

In navolging van Toverland organiseert ook de Efteling een blind date in een attractie. Singles kunnen op zaterdag 16 maart een romantisch boottochtje maken in de Gondoletta. De Efteling spreekt over "een twintig minuten durende slowdate". Aanmelden kan tot en met 18 februari.

Het sprookjespark zoekt tachtig singles die "niet bang zijn voor een date met iemand die ze nog nooit eerder hebben gezien". Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. In een online aanmeldformulier kunnen geïnteresseerden iets vertellen over hun hobby's, hun motivatie en belangrijke momenten uit hun leven.

Eerder vandaag maakte het Limburgse attractiepark Toverland al bekend dat bezoekers binnenkort de kans krijgen om te speeddaten in een veertig meter hoge achtbaan.

De Efteling organiseerde vorig jaar ook een blind date, toen in samenwerking met datingsite Lexa.nl.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be