Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn onthult naam en logo van nieuwe attractie

13-02-2019, 16.54 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft de naam en het logo van een nieuwe attractie onthuld. Het Overijsselse pretpark presenteert dit jaar twee nieuwigheden: een mini-freefall voor kinderen en een nog onbekende attractie. Die gaat Fort KnalKruit heten.

Een woordvoerder van het park wil nog niet kwijt om wat voor attractietype het gaat. "Dat maken we later deze maand bekend", laat hij aan Looopings weten. "Maar een zelfde soort attractie was vroeger in ons park te vinden." Fort KnalKruit komt te liggen in het piratengebied "Dus we zorgen dat het thema daar goed bij aansluit." Op de beoogde locatie stond eerder Casa Magnetica.

De nieuwe vrijevaltoren - gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF-VISA - krijgt de naam Baba's Ruimtereis. Die staat inmiddels overeind in kindergebied Dreumesland. Avonturenpark Hellendoorn gaat op zaterdag 6 april weer open.

Vorig jaar opende het attractiepark het minitheater Bella's Swing Paleis. In 2017 ging de heen en weer slingerende schijf Het DrakenNest open.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be