Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn organiseert banenmarkt: 'Niet alleen voor jongeren'

09-02-2019, 21:28 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn probeert dit jaar iets nieuws om personeelsleden te vinden. Het Overijsselse pretpark organiseert voor het eerst een banenmarkt. Wie interesse heeft in een baantje bij het attractiepark, mag op vrijdagavond 1 maart tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend langskomen.

"We zijn zowel op zoek naar jongeren die een bijbaantje zoeken als naar senioren die het leuk vinden om actief bezig te blijven", zegt marketingdirecteur René Peul. "En we merken dat beide doelgroepen behoefte hebben aan iets laagdrempeligs, zonder ingewikkelde schriftelijke procedures."

ZIE OOK: Twee nieuwe attracties in Avonturenpark Hellendoorn

Om die reden is de inloopavond vrij toegankelijk. Avonturenpark Hellendoorn zoekt nog zo'n tweehonderd personen voor de afdelingen attracties, horeca, winkel, kassa, entree en huishoudelijke dienst, voor het hele seizoen of voor de weekenden en vakanties. "Er is voor ieder wat wils. We zoeken echt niet alleen maar jongeren."

WhatsApp
Het pretpark opent dit jaar twee nieuwe attracties, waaronder een vrijevaltoren voor kinderen. Werkzoekenden die geen zin hebben om op de banenavond te wachten, kunnen ook via WhatsApp solliciteren. Daarvoor is het telefoonnummer 0683794096 in het leven geroepen.

ZIE OOK: Toverland introduceert solliciteren via WhatsApp

Reacties
Bijdrage