Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium maakt naam van nieuwe achtbaan bekend

07-02-2019, 18.21 uur

Walibi Belgium heeft bekendgemaakt hoe een nieuwe achtbaan gaat heten. Het Belgische pretpark opent dit jaar een kinderachtbaan in het themagebied Playland, dat wordt omgedoopt tot Fun World. De rollercoaster gaat Fun Pilot heten.

Het gaat om een bescheiden attractie van de Duitse fabrikant Zierer, bedoeld voor de jongste bezoekers. Fun Pilot wordt 9,5 meter hoog en 190 meter lang. De topsnelheid bedraagt 40 kilometer per uur. Het thema wordt vliegen.

De opening vindt in de lente plaats. Op dit moment is Walibi Belgium ook bezig met de bouw van de interactieve darkride Popcorn Revenge, gelegen in het vernieuwde themadeel Karma World.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be