Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Foto's: toegangsweg Efteling op de schop

07-02-2019, 14:32 uur | ReactiesFoto: Airpro Waalwijk

De toegangsweg richting de Efteling wordt deze week op de schop genomen. Vanwege werkzaamheden is de afslag richting het attractiepark vanaf beide kanten afgesloten. Onder de weg wordt een enorme fietstunnel geplaatst. Een deel van het asfalt is verwijderd.

Dat is te zien op luchtfoto's die Airpro Waalwijk op Facebook heeft gezet. De fietstunnel zorgt ervoor dat automobilisten straks niet meer hoeven te wachten op overstekende fietsers en voetgangers. Op die manier wordt de doorstroming verbeterd.

ZIE OOK: Efteling Hotel gesloten vanwege werkzaamheden

Het verkeer richting het attractiepark wordt momenteel omgeleid. Omdat de werkzaamheden zorgen voor verkeers- en geluidsoverlast, blijft het Efteling Hotel deze week gesloten. Alle verblijfsgasten zijn ondergebracht in de Efteling-vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land.

Verkeerslichten
Het is de bedoeling dat de weg op zaterdagochtend weer geopend kan worden. Er wordt wel tot zondagmiddag gewerkt aan de verkeerslichten. Dat kan ook in het weekend voor enige verkeershinder zorgen.ZIE OOK: Efteling mag voorlopig niet uitbreiden: 'Wij wachten af'

Reacties
Bijdrage