Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: toegangsweg Efteling op de schop

07-02-2019, 14.32 uur | ReactiesBeeld: Airpro Waalwijk

De toegangsweg richting de Efteling wordt deze week op de schop genomen. Vanwege werkzaamheden is de afslag richting het attractiepark vanaf beide kanten afgesloten. Onder de weg wordt een enorme fietstunnel geplaatst. Een deel van het asfalt is verwijderd.

Dat is te zien op luchtfoto's die Airpro Waalwijk op Facebook heeft gezet. De fietstunnel zorgt ervoor dat automobilisten straks niet meer hoeven te wachten op overstekende fietsers en voetgangers. Op die manier wordt de doorstroming verbeterd.

Het verkeer richting het attractiepark wordt momenteel omgeleid. Omdat de werkzaamheden zorgen voor verkeers- en geluidsoverlast, blijft het Efteling Hotel deze week gesloten. Alle verblijfsgasten zijn ondergebracht in de Efteling-vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land.

Verkeerslichten
Het is de bedoeling dat de weg op zaterdagochtend weer geopend kan worden. Er wordt wel tot zondagmiddag gewerkt aan de verkeerslichten. Dat kan ook in het weekend voor enige verkeershinder zorgen.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be