Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape room

Eigenaar escape room doet lollige oproep aan dief: 'Kom nog eens terug'

06-02-2019, 16.28 uur | Reacties

De eigenaar van een Belgische escape room heeft na een inbraak een komische oproep geplaatst op Facebook. De zogeheten Exitroom in Leuven kreeg zondagavond bezoek van een inbreker. In het Facebook-bericht wordt de man belachelijk gemaakt.

"Het concept van een escape room is voor sommigen verwarrend", laat de escape room weten. Het is de bedoeling om binnen zestig minuten uit een kamer te ontsnappen, terwijl de crimineel de kamers "maar een paar minuutjes" bekeek. "Deze beste man heeft zo dus heel wat leuke puzzels en raadsels mislopen, en dat is jammer!"


ZIE OOK: Bizarre autodiefstal bij Movie Park Germany

De dief wordt uitgenodigd om binnenkort nog eens terug te komen. "We hebben hem niet de ervaring kunnen geven waar we om bekend staan. Zo helemaal in je eentje is er eigenlijk maar weinig aan!" De eigenaar heeft nog wel één verzoek. "Als hij dan ook nog eens de iPad en centjes die hij geleend heeft zou kunnen meebrengen, zijn wij helemaal blij."

De hele inbraakpoging werd vastgelegd op bewakingscamera's. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. De politie is een onderzoek gestart.

ZIE OOK: Vijf meisjes dood door brand in escape room

Reacties