Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Eigenaar escape room doet lollige oproep aan dief: 'Kom nog eens terug'

06-02-2019, 16.28 uur

De eigenaar van een Belgische escape room heeft na een inbraak een komische oproep geplaatst op Facebook. De zogeheten Exitroom in Leuven kreeg zondagavond bezoek van een inbreker. In het Facebook-bericht wordt de man belachelijk gemaakt.

"Het concept van een escape room is voor sommigen verwarrend", laat de escape room weten. Het is de bedoeling om binnen zestig minuten uit een kamer te ontsnappen, terwijl de crimineel de kamers "maar een paar minuutjes" bekeek. "Deze beste man heeft zo dus heel wat leuke puzzels en raadsels mislopen, en dat is jammer!"

De dief wordt uitgenodigd om binnenkort nog eens terug te komen. "We hebben hem niet de ervaring kunnen geven waar we om bekend staan. Zo helemaal in je eentje is er eigenlijk maar weinig aan!" De eigenaar heeft nog wel één verzoek. "Als hij dan ook nog eens de iPad en centjes die hij geleend heeft zou kunnen meebrengen, zijn wij helemaal blij."

De hele inbraakpoging werd vastgelegd op bewakingscamera's. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. De politie is een onderzoek gestart.

Meer escape rooms
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be