Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Villa Volta in de Efteling blijft gesloten: 'Storing is complex'

05-02-2019, 14.22 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling-attractie Villa Volta blijft voorlopig dicht. Dat laat een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings weten. Sinds vorige week kampt het bekende draaiende huis met een hardnekkige technische storing. Het oplossen van het probleem gaat nog even duren, denkt de voorlichter.

"De storing is complex in verband met de bereikbaarheid van de storingslocatie", luidt de uitleg. De Efteling maakt verder geen details bekend. "We verwachten dat Villa Volta de komende dagen in ieder geval gesloten zal blijven." Men rekent vooralsnog op een heropening op 16 februari.

Via de officiële Efteling-app én looopings.nl/wachten kunnen bezoekers de actuele status van de attractie zien. Op dit moment zijn ook De Vliegende Hollander, de Piraña, de Stoomcarrousel en het Kinderspoor gesloten voor werkzaamheden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be