Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell geeft geliefden korting op Valentijnsdag

05-02-2019, 13.45 uur

Alle geliefden mogen op Valentijnsdag met korting naar het Tikibad van Duinrell. Koppeltjes kunnen nu twee entreekaarten bestellen voor de prijs van één. Dat scheelt hen 22,50 euro. Het overdekte zwemparadijs wordt bovendien aangekleed in romantische sferen, met hartjesballonnen en een rode loper.

Vanwege alle snelle glijbanen in het Tikibad spreekt Duinrell over 'speeddates'. "Op Valentijnsdag willen we zo veel mogelijk speeddates van onze glijbanen Blits en Flits", zegt een woordvoerster. "Daarom mag iedereen die verliefd is op donderdag 14 februari zijn of haar valentijn helemaal gratis meenemen."

Overigens is de kortingsactie ook geldig voor tweetallen die níet echt verliefd zijn. "Liefde kun je ook voelen voor je beste vriend, neef, nicht of zus", aldus de voorlichtster. "Bij Duinrell zijn we niet zo van die regeltjes."

Uniek
Er zijn maximaal vierhonderd tickets beschikbaar, via de website van Duinrell. "Uniek, want dit is de allereerste keer dat we op zo'n grote schaal gratis tickets weggeven." Het bad is op 14 februari geopend van 16.00 tot 21.30 uur.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be