Duinrell

Duinrell geeft geliefden korting op Valentijnsdag

05-02-2019, 13.45 uur | Reacties

Alle geliefden mogen op Valentijnsdag met korting naar het Tikibad van Duinrell. Koppeltjes kunnen nu twee entreekaarten bestellen voor de prijs van één. Dat scheelt hen 22,50 euro. Het overdekte zwemparadijs wordt bovendien aangekleed in romantische sferen, met hartjesballonnen en een rode loper.

Vanwege alle snelle glijbanen in het Tikibad spreekt Duinrell over 'speeddates'. "Op Valentijnsdag willen we zo veel mogelijk speeddates van onze glijbanen Blits en Flits", zegt een woordvoerster. "Daarom mag iedereen die verliefd is op donderdag 14 februari zijn of haar valentijn helemaal gratis meenemen."


ZIE OOK: Romantisch: dit koppel trouwde in Walibi-achtbaan Robin Hood

Overigens is de kortingsactie ook geldig voor tweetallen die níet echt verliefd zijn. "Liefde kun je ook voelen voor je beste vriend, neef, nicht of zus", aldus de voorlichtster. "Bij Duinrell zijn we niet zo van die regeltjes."

Uniek
Er zijn maximaal vierhonderd tickets beschikbaar, via de website van Duinrell. "Uniek, want dit is de allereerste keer dat we op zo'n grote schaal gratis tickets weggeven." Het bad is op 14 februari geopend van 16.00 tot 21.30 uur.

ZIE OOK: Duinrell bevestigt plannen voor uitbreiding Tikibad

Reacties