Thorpe Park Resort

Engels pretpark: 'Onze achtbaan gaat glitters poepen'

05-02-2019, 17:34 uur | Reacties

Een pretpark in Engeland heeft een opmerkelijk Twitter-bericht geplaatst. Thorpe Park laat volgers weten dat de spectaculaire achtbaan Stealth dit seizoen wordt aangepast. "Vanaf nu poept de achtbaan glitters bij iedere lancering", staat in de tweet.

Het bericht is een parodie op een nieuw figuur in het Amerikaanse attractiepark Universal Studios Florida. Daar loopt sinds kort een blote trol rond die af en toe glitters poept. Beelden van de trol gingen de afgelopen dagen viral op social media.


ZIE OOK: De Efteling daagt Walibi uit: 'Bezoek eens een écht themapark!'

Naar aanleiding daarvan besloot Thorpe Park de Amerikaanse concurrent op de hak te nemen. De beslissing om de rollercoaster ook te voorzien van scheetglitters zou zijn genomen "naar aanleiding van een nieuwe trend in de pretparkindustrie". Uiteraard gaat het om een grap.

Snelste
Stealth is 62,5 meter hoog en vierhonderd meter lang. De lanceerachtbaan van de Zwitserse fabrikant Intamin opende in 2006. Tijdens een ritje bereiken passagiers een topsnelheid van ruim 128 kilometer per uur. Daarmee is het één van de snelste achtbanen van Europa.ZIE OOK: Hilarisch: pastoor vertelt over ritje in Efteling-achtbaan Vogel Rok

Reacties