Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Engels pretpark: 'Onze achtbaan gaat glitters poepen'

05-02-2019, 17.34 uur

Een pretpark in Engeland heeft een opmerkelijk Twitter-bericht geplaatst. Thorpe Park laat volgers weten dat de spectaculaire achtbaan Stealth dit seizoen wordt aangepast. "Vanaf nu poept de achtbaan glitters bij iedere lancering", staat in de tweet.

Het bericht is een parodie op een nieuw figuur in het Amerikaanse attractiepark Universal Studios Florida. Daar loopt sinds kort een blote trol rond die af en toe glitters poept. Beelden van de trol gingen de afgelopen dagen viral op social media.

Naar aanleiding daarvan besloot Thorpe Park de Amerikaanse concurrent op de hak te nemen. De beslissing om de rollercoaster ook te voorzien van scheetglitters zou zijn genomen "naar aanleiding van een nieuwe trend in de pretparkindustrie". Uiteraard gaat het om een grap.

Snelste
Stealth is 62,5 meter hoog en vierhonderd meter lang. De lanceerachtbaan van de Zwitserse fabrikant Intamin opende in 2006. Tijdens een ritje bereiken passagiers een topsnelheid van ruim 128 kilometer per uur. Daarmee is het één van de snelste achtbanen van Europa.Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be