Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat vakantiepark Bosrijk uitbreiden

06-03-2019, 11.54 uur

De Efteling gaat vakantiepark Bosrijk uitbreiden met 144 bedden. Deze week start de bouw van twaalf nieuwe vakantiehuizen voor elk twaalf personen. Ze moeten komende zomer al af zijn. Boeken is vanaf nu mogelijk.

De zogeheten Boshoeves staan per twee verdeeld in het bestaande vakantiepark. Ze hebben dezelfde uitstraling en inrichting als de acht bestaande groepsaccommodaties, al zijn de nieuwe woningen niet samen te voegen tot accommodaties voor 24 personen.

"Er is veel vraag naar accommodaties voor grotere groepen", weet een woordvoerster. "Uitbreiding van het huidige aanbod is nodig om in de toekomst meer internationale gasten een verblijf te kunnen bieden." De bouw duurt minder dan zes maanden dankzij "duurzame prefab-bouw.". Bosrijk telt straks twintig groepsaccommodaties. Het naastgelegen vakantiepark Loonsche Land heeft er vijftien.

Gemakken
Volgens de Efteling zijn de Boshoeves "van alle gemakken voorzien", met een ruime woonkamer, een grote keuken, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De overige vijf slaapkamers en twee extra badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Verder zijn er drie aparte toiletten en een buitenterras.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be