Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-plattegrond onthult plannen voor oldtimerbaan

01-02-2019, 17.28 uur

De Oude Tufferbaan in de Efteling krijgt nieuwe voertuigen. Dat is te zien op de zomerplattegrond van het attractiepark, die vanaf vandaag beschikbaar is. Binnenkort blijft de oldtimerbaan uit 1984 twee maanden lang gesloten voor een opknapbeurt.

Looopings kon afgelopen zomer al melden dat er een grootschalige renovatie op de planning staat voor de 35 jaar oude familieattractie. Daarbij worden het besturingssysteem en de karretjes volledig vernieuwd.

Dankzij de nieuwe plattegrond weten we dat de oude T-Fordjes vervangen zullen worden door verschillende andere klassieke voertuigen. Een woordvoerder kan de aanpassingen nog niet bevestigen. Het park komt binnenkort met meer informatie over de werkzaamheden.

De Oude Tufferbaan is vanaf maandag 18 februari gesloten. Naar verwachting duurt de onderhoudsbeurt tot half april.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be