Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen krijgt speciale show voor Duitsers

31-01-2019, 11.06 uur | Reacties

Duitse bezoekers worden steeds belangrijker voor Attractiepark Slagharen. Onze oosterburen weten het Overijsselse pretpark steeds vaker te vinden. "Daar willen we graag rekening mee houden", vertelt directeur Wouter Pops aan Looopings. Daarom is er dit jaar voor het eerst een volledig Duitstalige show te zien.

In het 4D-theater El Teatro draait de nieuwe film Yogi Bear 4D in 2019 afwisselend in het Nederlands en in het Duits, met verschillende showtijden. "Het gaat om een experiment", legt directeur Pops uit.


ZIE OOK: Nieuwe directeur Slagharen over toekomstplannen: 'We missen nog een darkride'

De andere theatershows worden voorlopig nog gewoon in het Nederlands opgevoerd. "Al doen onze acteurs wel hun best om af en toe een Duits zinnetje toe te voegen, om de aandacht van Duitse gasten vast te houden. We merken dat dit gewaardeerd wordt." Wellicht dat er in de toekomst ook volledig Duitse theatershows komen. "We sluiten het niet uit, maar het is lastig in de praktijk te brengen."

Marketing
Op dit moment komt zo'n 30 procent van de verblijfsgasten en 20 procent van de dagbezoekers uit Duitsland. "En wellicht stijgen die percentages nog, want we gaan meer marketing in Duitsland ontplooien", aldus Pops. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 5 april.

ZIE OOK: Theatershows Toverland worden mogelijk tweetalig

Reacties