Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsaland organiseert feestje om nieuwe medewerkers te lokken

28-01-2019, 12.23 uur

Plopsaland heeft een originele manier gevonden om nieuwe medewerkers te vinden. De Plopsa-parken - waaronder vlaggenschip Plopsaland De Panne - zijn op zoek naar meer dan drieduizend nieuwe personeelsleden. Om geïnteresseerden over de streep te trekken, wordt er op woensdag 6 en donderdag 7 februari een feestje gehouden met cocktails, pizza's, muziek, een photobooth en meet-and-greets met de Plopsa-figuren.

Het evenement vindt plaats in het Plopsa Theater in De Panne. "Iedereen die interesse heeft in een baan bij Plopsa kan in een gemoedelijke sfeer kennismaken met toekomstige collega's en leidinggevenden", laat een woordvoerster weten.

De vacatures variëren van restaurant- en kassamedewerkers tot attractie-operators en entertainers. Voor oudere sollicitanten staat er koffie, gebak en een glaasje wijn klaar.

Praatje maken
"Daar kunnen ze een praatje maken met medewerkers die de baan reeds uitoefenen, waardoor ze de kans krijgen om vragen te stellen die men tijdens het sollicitatiegesprek niet durft te stellen", aldus directeur personeelszaken Niko Parmentier.

Wie interesse heeft in de 'jobfuif', kan zich vooraf aanmelden via de website plopsajobdagen.be.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be