Plopsa

Plopsaland organiseert feestje om nieuwe medewerkers te lokken

28-01-2019, 12:23 uur | Reacties

Plopsaland heeft een originele manier gevonden om nieuwe medewerkers te vinden. De Plopsa-parken - waaronder vlaggenschip Plopsaland De Panne - zijn op zoek naar meer dan drieduizend nieuwe personeelsleden. Om geïnteresseerden over de streep te trekken, wordt er op woensdag 6 en donderdag 7 februari een feestje gehouden met cocktails, pizza's, muziek, een photobooth en meet-and-greets met de Plopsa-figuren.

Het evenement vindt plaats in het Plopsa Theater in De Panne. "Iedereen die interesse heeft in een baan bij Plopsa kan in een gemoedelijke sfeer kennismaken met toekomstige collega's en leidinggevenden", laat een woordvoerster weten.


ZIE OOK: Bijzondere vacature: Efteling zoekt machinist voor Stoomtrein

De vacatures variëren van restaurant- en kassamedewerkers tot attractie-operators en entertainers. Voor oudere sollicitanten staat er koffie, gebak en een glaasje wijn klaar.

Praatje maken
"Daar kunnen ze een praatje maken met medewerkers die de baan reeds uitoefenen, waardoor ze de kans krijgen om vragen te stellen die men tijdens het sollicitatiegesprek niet durft te stellen", aldus directeur personeelszaken Niko Parmentier.

Wie interesse heeft in de 'jobfuif', kan zich vooraf aanmelden via de website plopsajobdagen.be.

ZIE OOK: Sollicitatiegesprekken in attracties Plopsaland

Reacties