Movie Park Germany

Movie Park Germany verwijdert drie attracties, waaronder vrijevaltoren

28-01-2019, 15:35 uur | Reacties

Movie Park Germany haalt deze winter meerdere attracties weg. Drie kinderattracties in themagebied Nickland worden afgebroken. Het gaat onder meer om de vier meter hoge mini-freefall Wonder Pets Flyboat, gebaseerd op de Nick Jr.-serie Wonder Pets.

De vrijevaltoren van de Italiaanse fabrikant SBF-VISA, geopend in 2008, maakt plaats voor een nieuw themagebied. Movie Park is bezig met de bouw van Adventure Bay, dat in het teken staat van de animatieserie PAW Patrol.


ZIE OOK: Movie Park Germany kondigt nieuw themagebied aan

Ook de kindermolens Blue's Skidoo en Diego's Rescue Rider gaan verdwijnen. "Deze twee attracties kampten al een tijdje met technische problemen", vertelt marketingdirecteur Manuel Prossotowicz aan Looopings. "Bovendien was het thema niet populair meer: de rides waren vooral geliefd omdat ouders er met hun kinderen in konden. Daarom investeren we in een nieuwe convoy ride met karretjes voor vier personen. We verhogen op die manier de capaciteit."

Verplaatst
Vanwege de komst van Adventure Bay is ook de Nickland-attractie Swiper's Sweeper gedemonteerd. Die verhuist naar het nieuwe PAW Patrol-gebied. De ride gaat Zuma's Zoomers heten. Movie Park is weer geopend vanaf vrijdag 29 maart.ZIE OOK: Movie Park Germany sluit attractie: Ice Age Adventure verdwijnt

Reacties