Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Meubelstukken uit hotel Disneyland Paris te koop

27-01-2019, 15.04 uurBeeld: Jean-François Ausseray

Fans van Disneyland Paris krijgen de kans om een herinnering aan een officieel Disney-hotel in huis te halen. Disney's Hotel New York werd eerder deze maand gesloten voor een anderhalf jaar durende renovatie. Het oude meubilair uit de hotelkamers staat nu te koop.

In de Franse gemeente Pommeuse, op enkele kilometers van Disneyland Paris, bevindt zich een opslagruimte waar tientallen meubelstukken verkocht worden. Op veel spullen staan afbeeldingen van een appel: een verwijzing naar de 'Big Apple', de bijnaam van New York.

De prijzen variëren van 15 euro voor een nachtkastje tot 50 euro voor een fluwelen stoel. Een kijkje nemen kan alleen op afspraak, via het Franse telefoonnummer +33680639946.

Marvel
Hotel New York gaat in de zomer van 2020 weer open onder de naam Hotel New York - The Art of Marvel. Het complex komt in het teken te staan van de superhelden van Marvel. De opknapbeurt werd al in 2017 aangekondigd.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be