Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult programma van Lion King-festival

26-01-2019, 18.06 uur

Disneyland Paris heeft het programma van een nieuw Lion King-festival onthuld. In het Disneyland Park wordt van 30 juni tot en met 22 september The Lion King & Jungle Festival gevierd, met nieuwe shows en meet-and-greets rond de Disney-klassiekers The Lion King en The Jungle Book.

In themagebied Frontierland wordt momenteel gebouwd aan een nieuw theater waar komende zomer de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands te zien is. In de voorstelling komen bekende Lion King-nummers voorbij als Circle of Life, I Just Can’t Wait to be King, Can You Feel the Love Tonight en Hakuna Matata.

"Zangers, dansers, acrobaten en drummers zullen de Afrikaanse savanne nieuw leven inblazen met een indrukwekkende choreografie en originele kostuums", staat in een persbericht.

Mickey Mouse
In het hart van het Disneyland Park wordt The Jungle Book Jive opgevoerd, met Baloo en King Louie uit The Jungle Book. Mickey Mouse en zijn vrienden ontpoppen zich daar tot ontdekkingsreizigers. Adventureland is het toneel van de MataDance met Timon en Pumbaa uit The Lion King. Daar bevindt zich ook het Djembe Joy-dorp waar King Louie en Lion King-aap Rafiki zich regelmatig laten zien.

Dat Disneyland Paris dit jaar voor een Lion King-festival kiest, is geen toeval. In juli 2019 gaat een nieuwe Lion King-bioscoopfilm in première: een remake van de originele animatiefilm uit 1994.

Avondspektakel
The Lion King was al onderdeel van de theatershow Mickey and the Magician in het Walt Disney Studios Park. Bovendien speelt de animatiefilm een belangrijke rol in het avondspektakel Disney Illuminations bij het kasteel van Doornroosje.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be