Walibi Belgium

Walibi Belgium stelt opknapbeurt uit

25-01-2019, 19:12 uur | Reacties

Een aangekondigde opknapbeurt in Walibi Belgium gaat voorlopig niet door. Eigenlijk zou het entreegebied van het Belgische pretpark dit jaar gerenoveerd worden. Dat gebeurt toch niet in 2019, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

In 2017 liet Walibi een ontwerp zien van een vernieuwde ingang. Uit de tekening blijkt dat het entreeplein een andere indeling krijgt, met grote posters en fonteinen. Destijds kondigde het attractiepark aan dat de aanpassingen in 2019 doorgevoerd zouden worden.


ZIE OOK: Walibi Belgium werkt aan nieuw themagebied met darkride

Dit jaar geeft het park echter toch voorrang aan de themagebieden Karma World en Fun World, met de interactieve darkride Popcorn Revenge en een nieuwe kinderachtbaan. "De aanpassingen bij de entree gaan wel door, maar niet meer in 2019", aldus de voorlichtster.

Mega coaster
Walibi Belgium investeert de komende jaren vele tientallen miljoenen euro's in onderhoudsbeurten en nieuwe attracties. Tussen 2020 en 2023 staan onder meer een interactieve waterattractie, een mega coaster, een vliegtuigmolen en een uitbreiding van waterparadijs Aqualibi op de planning.

ZIE OOK: Walibi Belgium bouwt hoogste en snelste achtbaan van de Benelux

Reacties