Disneyland Paris

Disneyland Paris: sluitingsdatum Rock 'n' Roller Coaster bekend

25-01-2019, 13:47 uur | Reacties

Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris is nog maar enkele maanden geopend. De bekende lanceerachtbaan, met de muziek van rockband Aerosmith, gaat later dit jaar definitief dicht. Vervolgens wordt de attractie omgebouwd tot een coaster die in het teken staat van Marvel-superheld Iron Man.

Officieel heeft Disney nog geen sluitingsdatum gecommuniceerd, maar Looopings beschikt over een intern document voor medewerkers van het Walt Disney Studios Park. Daarin wordt gesproken over een permanente sluiting na zondag 1 september 2019. Het is nog niet bekend of er plannen zijn voor het organiseren van een speciaal afscheidsevenement.


ZIE OOK: Twee attracties Disneyland Paris gaan definitief dicht in 2019

Eerder werd al duidelijk dat de attracties Armageddon: les Effets Spéciaux en Disney Junior Live on Stage komend voorjaar voor het laatst open zijn. Art of Disney Animation sloot drie weken geleden. Verder is kinderattractie Cars Quatre Roues Rallye tot komend najaar buiten gebruik voor een onderhoudsbeurt.

Heropening
Disneyland Paris heeft tot nu toe één ontwerp vrijgegeven van het interieur van de vernieuwde Rock 'n' Roller Coaster. De heropening zou ergens in 2020 plaats moeten vinden. Vorige maand werd getoond hoe het volledige Marvel-themagebied eruit komt te zien.

ZIE OOK: Disneyland Paris stopt na tien jaar met show

Reacties