Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bijzonder Efteling-souvenir: miniatuurversie van entreegebouw

23-01-2019, 13.52 uur | Reacties

De Efteling brengt dit jaar een bijzonder souvenir op de markt. Komend najaar kunnen Efteling-fans een miniatuurversie van het Huis van de Vijf Zintuigen in huis halen, het iconische entreegebouw van het attractiepark.

Het schaalmodel is 35 centimeter lang, 29 centimeter breed en 21 centimeter hoog. De prijs is nog niet bekend. Het beeld is onderdeel van een speciale Efteling-miniatuurserie van de firma Luville. Inmiddels telt de collectie tientallen bekende Efteling-figuren en -bouwwerken.

Naast het Huis van de Vijf Zintuigen wordt het assortiment dit jaar uitgebreid met onder andere een 29,5 centimeter hoog beeld van uitkijktoren Pagode, enkele trollen uit Droomvlucht, een gondel van de nostalgische Stoomcarrousel, een locomotief van de Stoomtrein en een kikkerfontein uit het Sprookjesbos.

Tuincentra
De afgelopen jaren werden onder meer Pinokkio, de Sprookjesboom en het kasteel van de stiefmoeder van Sneeuwwitje aan de collectie toegevoegd. De beeldjes zijn niet alleen te koop in de Efteling, maar ook bij diverse tuincentra.

Meer Efteling