Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Brabants pretpark werkt aan grootste uitbreiding in tien jaar tijd

22-01-2019, 16.50 uur

Een Brabants familiepretpark is bezig met de grootste uitbreiding in tien jaar tijd. BillyBird Park Hemelrijk bouwt een gigantisch speelgebied voor kinderen: de Oervallei. Er komen meerdere attracties en speeltoestellen met een 'oerthema'. Dat heeft het park vanmiddag bekendgemaakt.

Eén van de blikvangers wordt een groot speeltoestel van vijftien bij vijftien meter met glijbanen, schommels en klimrekken. Ook worden er elf meter hoge megaschommels geplaatst. Verder kunnen kinderen straks naar goud zoeken en fossielen opgraven in een zandbak. In een YouTube-video komt een ontwerp voorbij.

Het gebied, bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud, ligt vooraan in het park. Daarvoor moest een deel van de fietsenstalling verplaatst worden. "In de Oervallei moeten kinderen echt het idee krijgen dat ze in een andere wereld zijn", zegt bedenker Paul Derks.

De werkzaamheden zijn al in volle gang. In april vindt de opening plaats. "Het park wordt dankzij deze uitbreiding de grootste speeltuin van Zuid-Nederland", staat in een persbericht.Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be