Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongen verbrijzelt tenen bij ongeluk met kermisattractie

19-01-2019, 15.08 uur

Een 4-jarige jongen is zwaargewond geraakt bij een ongeluk op een Spaanse kermis. Hij kwam met zijn voet vast te zitten in een luik van een funhouse, waardoor twee tenen verbrijzeld werden. Het kind werd pas uit zijn benarde positie bevrijd toen het luik met behulp van een schroevendraaier losgemaakt kon worden.

Dat melden regionale media. Een ambulance die op het kermisterrein stond, bleek niet te starten. Daarop besloot de vader van het slachtoffer hem zelf naar het ziekenhuis te brengen. Een plastisch chirurg heeft de voet daar zo goed mogelijk hersteld. Er moesten verschillende zenuwen en pezen gereconstrueerd worden.

Na afloop is de attractie op last van de politie gesloten. De vader van het jongetje is van plan om zowel de eigenaar als de gemeente voor de rechter te slepen.

Wildwaterbaan
Het incident gebeurde afgelopen weekend bij de attractie Torrente 5 op de winterkermis in de Spaanse stad Alicante. Daar vond vorig jaar ook al een ongeval plaats. Toen kiepte een bootje van een wildwaterbaan om. Een vrouw raakte gewond.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be