Kermis

Jongen verbrijzelt tenen bij ongeluk met kermisattractie

19-01-2019, 15:08 uur | Reacties

Een 4-jarige jongen is zwaargewond geraakt bij een ongeluk op een Spaanse kermis. Hij kwam met zijn voet vast te zitten in een luik van een funhouse, waardoor twee tenen verbrijzeld werden. Het kind werd pas uit zijn benarde positie bevrijd toen het luik met behulp van een schroevendraaier losgemaakt kon worden.

Dat melden regionale media. Een ambulance die op het kermisterrein stond, bleek niet te starten. Daarop besloot de vader van het slachtoffer hem zelf naar het ziekenhuis te brengen. Een plastisch chirurg heeft de voet daar zo goed mogelijk hersteld. Er moesten verschillende zenuwen en pezen gereconstrueerd worden.


ZIE OOK: Video: bizar ongeluk met wildwaterbaan op de kermis

Na afloop is de attractie op last van de politie gesloten. De vader van het jongetje is van plan om zowel de eigenaar als de gemeente voor de rechter te slepen.

Wildwaterbaan
Het incident gebeurde afgelopen weekend bij de attractie Torrente 5 op de winterkermis in de Spaanse stad Alicante. Daar vond vorig jaar ook al een ongeval plaats. Toen kiepte een bootje van een wildwaterbaan om. Een vrouw raakte gewond.

ZIE OOK: Kermisbaas moet de gevangenis in na dodelijk ongeluk

Reacties