Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: entertainer speelt voor lege zaal in Slagharen

10-01-2019, 13.12 uur

Het leven van een entertainer gaat niet altijd over rozen. Op YouTube is een aandoenlijke video opgedoken van een acteur die in Attractiepark Slagharen een avondvullende voorstelling opvoert voor een nagenoeg lege zaal. In het publiek zitten alleen één gezinnetje en een vlogger.

Dat weerhoudt de entertainer er niet van om vol enthousiasme zijn gebruikelijke programma af te werken in de zogeheten Sitting Bull Saloon, inclusief het zingen van liedjes, een minidisco en een bingo waarbij waarbij de deelnemers stoepkrijt kunnen winnen.

Aan zelfspot heeft de 'bandit' in ieder geval geen gebrek. "Willen de mensen aan de zijkant alstublieft wat stiller zijn?", roept hij tegen een uitgestorven hoek van de zaal. "We zijn hier bezig met een avondprogramma. Ja, dat heb je als de hele zaal vol zit hé." Ook vraagt hij de vlogger om te filmen hoe druk het is. "Kijk even hoe vol het zit! Dit is alleen vanavond hoor."

De acts in Slagharen worden verzorgd door entertainmentbedrijf Aniba. In de onderstaande video is de show te zien vanaf 14:46 minuten.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be