Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Video: entertainer speelt voor lege zaal in Slagharen

10-01-2019, 13:12 uur | Reacties

Het leven van een entertainer gaat niet altijd over rozen. Op YouTube is een aandoenlijke video opgedoken van een acteur die in Attractiepark Slagharen een avondvullende voorstelling opvoert voor een nagenoeg lege zaal. In het publiek zitten alleen één gezinnetje en een vlogger.

Dat weerhoudt de entertainer er niet van om vol enthousiasme zijn gebruikelijke programma af te werken in de zogeheten Sitting Bull Saloon, inclusief het zingen van liedjes, een minidisco en een bingo waarbij waarbij de deelnemers stoepkrijt kunnen winnen.

ZIE OOK: Bezuinigingen in Wildlands Emmen: groot deel entertainment geschrapt

Aan zelfspot heeft de 'bandit' in ieder geval geen gebrek. "Willen de mensen aan de zijkant alstublieft wat stiller zijn?", roept hij tegen een uitgestorven hoek van de zaal. "We zijn hier bezig met een avondprogramma. Ja, dat heb je als de hele zaal vol zit hé." Ook vraagt hij de vlogger om te filmen hoe druk het is. "Kijk even hoe vol het zit! Dit is alleen vanavond hoor."

De acts in Slagharen worden verzorgd door entertainmentbedrijf Aniba. In de onderstaande video is de show te zien vanaf 14:46 minuten.ZIE OOK: Efteling-zanger gaat gewoon door ondanks leeg plein en regen

Reacties
Bijdrage