Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Exclusief souvenir: miniatuur van Tower of Terror uit Disneyland Paris

09-01-2019, 21.16 uur

Goed nieuws voor fans van The Twilight Zone Tower of Terror uit Disneyland Paris. Binnenkort kunnen liefhebbers een gedetailleerd miniatuur van de populaire attractie in huis halen. In de Disney-winkels wordt vanaf april een sculptuur verkocht in de vorm van het iconische Hollywood Tower Hotel.

Het bijzondere object kost 129 euro, inclusief een glazen vitrine. Abonnementhouders met een Infinity-abonnement krijgen 20 procent korting. Zij zijn 103,20 euro kwijt. Wie een Magic Flex- of Magic Plus-jaarkaart heeft, betaalt nog 116,10 euro.

Wat opvalt, is dat de gevel van de miniatuurversie volledig intact is. Volgens het verhaal achter de Tower of Terror raakte het hotel in 1939 beschadigd door een blikseminslag. "Deze versie van het Hollywood Tower Hotel komt uit de periode van vóór het bekende tragische evenement", laat een Disney-woordvoerder weten. "Zie het als een product dat destijds als een luxe souvenirtje verkocht had kunnen worden in de hotelwinkel."

Dertien verdiepingen
The Twilight Zone Tower of Terror opende in 2007 in het hart van het Walt Disney Studios Park. De vrijevalattractie laat bezoekers een aflevering herbeleven van de tv-serie The Twilight Zone uit de jaren zestig. Ze stappen in een lift die hen dertien verdiepingen naar beneden laat vallen.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be