Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Exclusief souvenir: miniatuur van Tower of Terror uit Disneyland Paris

09-01-2019, 21:16 uur | Reacties

Goed nieuws voor fans van The Twilight Zone Tower of Terror uit Disneyland Paris. Binnenkort kunnen liefhebbers een gedetailleerd miniatuur van de populaire attractie in huis halen. In de Disney-winkels wordt vanaf april een sculptuur verkocht in de vorm van het iconische Hollywood Tower Hotel.

Het bijzondere object kost 129 euro, inclusief een glazen vitrine. Abonnementhouders met een Infinity-abonnement krijgen 20 procent korting. Zij zijn 103,20 euro kwijt. Wie een Magic Flex- of Magic Plus-jaarkaart heeft, betaalt nog 116,10 euro.

ZIE OOK: Binnenkort te koop in Disneyland Paris: maquette van sprookjeskasteel

Wat opvalt, is dat de gevel van de miniatuurversie volledig intact is. Volgens het verhaal achter de Tower of Terror raakte het hotel in 1939 beschadigd door een blikseminslag. "Deze versie van het Hollywood Tower Hotel komt uit de periode van vóór het bekende tragische evenement", laat een Disney-woordvoerder weten. "Zie het als een product dat destijds als een luxe souvenirtje verkocht had kunnen worden in de hotelwinkel."

Dertien verdiepingen
The Twilight Zone Tower of Terror opende in 2007 in het hart van het Walt Disney Studios Park. De vrijevalattractie laat bezoekers een aflevering herbeleven van de tv-serie The Twilight Zone uit de jaren zestig. Ze stappen in een lift die hen dertien verdiepingen naar beneden laat vallen.ZIE OOK: Nieuw souvenir voor Star Wars-fans in Disneyland Paris

Reacties
Bijdrage